Close
23 / 100
Over Dune Construct Image

over
dune construct

Dune Construct is uw partner voor al uw exclusieve bouwprojecten met een voorliefde voor strakke en hedendaagse architectuur.

Onze specialiteit ligt hem in het bouwen van moderne villa’s in beton, “wind en waterdicht”, enkel de ruwbouw of helemaal, tot in de puntjes afgewerkt.

Wat kan Dune Construct voor u betekenen?

Gevels in strak beton, knappe overkappingen en idyllische, luxueuze villa’s zijn ons handelsmerk.

Dune Construct staat gekend voor zijn uitzonderlijk maatwerk. Wij kunnen de wildste plannen van Uw architect aan en vinden steeds de oplossing om Uw droomvilla te bouwen met respect voor architectuur en omgeving.

Gladde grijze beton, witte beton, plankenstructuur, Japanse houtskeletbouw, … alles is bij Dune Construct mogelijk!

Wij hebben in de voorbije jaren al met tal van genormeerde architecten gewerkt zoals Govaert & Vanhoute, Berken, 212 Architect, Geert Berkein architectenbureau BURO, …

Het resultaat zijn steeds moderne en zeer energiezuinige woningen, in betonbouw, zonder toegevingen aan design, op minder dan 2 weken “wind en waterdicht” geplaatst worden en gebouwd zijn met de hoogste graad van afwerking.

Publicaties

Woning V staat als een huis

In de duinen van Oostduinkerke ligt sinds ruim een jaar de Villa V, goed genesteld in het landschap. Een opmerkelijke woning, in scherp afgelijnd en spiegelglad prefab beton.

Lees meer